Snabbmeny

NCS Akustik

Silence

THERMATEX Silence är en takskiva med fiberdukbeläggning som består av två ihoplimmade mineralskivor. På grund av denna speciella konstruktion uppfyller skivan de högsta kraven på ljudabsorption och luftljudisolering.

Format

600 x 600 mm, 625 x 625 mm

Tjocklek/vikt

43 mm (ca 10,8 kg/m²)

Färg

Vit liknar RAL 9010

Kantdetaljer

SK

NCS Akustik

TEKNISKA EGENSKAPER

Brandegenskaper

A2-s1, d0 enligt EN 13501 -1

Ljudabsorption

EN ISO 354 αw = 0,85(H) enligt EN ISO 11654 NRC = 0,90 enligt ASTM C 423

Ljudisolering

Dn,f,w = 44 dB enligt EN 10848 (tjocklek 43mm, enligt provningsrapport)

Värmeledningsförmåga

λ = 0,052 - 0,057 W/mK enligt DIN 52612

Fuktighet

upp till 95% relativ luftfuktighet

System C Exponerat system, brickor demonterbara

Färgerna i denna katalog kan variera mot den faktiska färgen på grund av kopieringskvaliteten. Produktval när det gäller utseende bör alltid väljas genom faktiska prover på AMF undertak. Alla detaljer och teknisk information angiven i denna broschyr eller annat publicerat material med hänvisning till AMF undertakssystem är baserade på testrapporter framtagna i laboratoriemiljö.

Det är kundens ansvar att försäkra sig om att dessa egenskaper är passande för det föreslagna användningsområdet. Alla systemdetaljer överensstämmer med nuvarande standard och är baserad på användandet av AMF produkter och systemkomponenter. AMF accepterar ingen skyldighet eller ansvar för användande av tredje parts komponenter eller för några variationer till de villkor som finns angivna i test data. En blandning av produktionssatser är inte att rekommendera.

All teknisk data kan komma att ändras utan förvarning och regleras genom AMF:s villkor för försäljning. Denna katalog ersätter alla tidigare utgåvor med eventuella felaktigheter och ändringar. Tryckfel undantaget.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter