Om oss

NCS Akustik

NCS är en oberoende undertaksleverantör. Vi har i grunden många års erfarenhet inom branschen och erbjuder kompletta lösningar för alla typer av undertak i alla olika miljöer. Vårat mål är att erbjuda toppkvalitet på undertak, bärverk, vägg absorbenter och akustik produkter. Sedan 2014 har vi varit verksamma i ny regi. Våra nöjda och återkommande kunder är det bästa beviset på att vi gör rätt.
Vi är återförsäljare åt AMF och ATENA, och vår affärsidé är att sälja kvalitetsprodukter ur deras sortiment m.fl., till underentreprenörer, aktörer i byggsektorn osv.

Vi levererar skräddarsydda undertakslösningar till bland annat företag, hotell, skolor, sjukhus, shoppingscenter och andra offentliga byggnader. Som oberoende leverantör kan vi alltid erbjuda de bästa lösningarna för olika tillämpningar. Akustiktak och ljudabsorbenter, med höga krav på t ex ljuddämpning, brandskydd, fukttålighet, ljusreflektion och värmeledningsförmåga.

Vi väljer våra leverantörer av undertak, bärverk, akustikprodukter och ljudabsorption med omsorg och siktar på goda och långvariga samarbeten. Precis som i vårt arbete är service, leveranssäkerhet och kvalitet viktiga egenskaper när vi tittar på samarbetspartners. Dessutom måste de, precis som vi, arbeta för en hållbar miljöutveckling.

Våra ljudabsorberande undertaks- och vägglösningar utgör en snabb och enkel metod för att skapa vackra och bekväma utrymmen. De är slitstarka och enkla att installera, de skyddar människor från buller och brandspridning och bidrar samtidigt på ett konstruktivt sätt till en hållbar framtid.

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder, som bygger på förtroende. Nyckeln till framgång är våra kunder. De är företagets bästa marknadsförare.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter