NCS Akustik

ATENA

Atena har ett brett utbud av omkretsprofiler, som normalt levereras med samma material och efterbehandling av falsen. Förutom standardprofiler kan takets omkretsstängning realiseras med hjälp av många andra lösningar som metall och formade gipsskivelement, sänkt slutare och perforerade, släta eller sublimerade metallytor.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG HITTA RÄTT

LÄMPLIG FÖR ALLA MILJÖER

Atena Steel Strong T-nät är utformade för att uppfylla kraven i alla miljöer och säkerställer att alla gällande normkrav uppfylls, samt utmärkt teknisk och funktionell prestanda i kombination med enkelt installationssystem. Alla falska taksystem från Atena har utformats för att garantera enkla och snabba installationssteg, vilket garanterar kompatibilitet med de vanligaste galgarna. System har mekaniska kopplingslägen för att installera och justera element på ett enkelt och snabbt sätt och möjliggör demontering vid behov.

Installationssteg har studerats i detalj för att garantera snabb och exakt installation i enlighet med kraven på rakhet och planhet. Kombinerat med ett brett utbud av falska taklösningar används Atena EASY, EASY ANTISISMICO, EASY LINE, FOX och B43 med sin funktionella och smarta design för att förverkliga falska tak i kontor, sjukhus, skolor, butiker, simbassänger, idrottsanläggningar och hotell .

ATENA STÅL STARKA STRUKTURER

Atena Stål Starka strukturer som finns i olika storlekar och moduler uppnår installationer med sin funktionalitet, efterbehandlingskvalitet och höga prestanda. Ett brett utbud av T-nätstruktur för att uppfylla alla installationskrav.

G*. = Hooking reed
P*. = Maximum load Kg/m2

VILKEN PLATTA ELLER ÖPPEN CELL?

ATENA STEEL STRONG T-rutnät kan användas för att skapa falska tak i metall, med öppna celler eller metallpaneler. Välj mellan det breda sortimentet ATENA METALL MODULAR, OPEN CELL och EXPANDED METAL-brickor för att skapa falskt tak med dold, dold eller synlig struktur.

H40 | H50 600X600

BASE 15 600X600

BASE 4 H18 - H30 600X600

MONOLAMA 600X600

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter