Snabbmeny

NCS Akustik

ALPHA BLACK

THERMATEX Alpha black utvecklades speciellt för biografer eller nattklubbar, bland annat applikationer. Med sin svarta fleece vändning skapar den inte bara ett elegant utseende utan uppfyller också de högsta akustiska kraven.

Mått

600 x 600 mm, 625 x 625 mm, ytterligare storlekar finns på begäran

Tjocklek/vikt

19 mm (c. 3.0 kg/m²)

Färg

Svart

Kantdetaljer

SK

NCS Akustik

TEKNISKA EGENSKAPER

Byggnadsmaterialklass

A2-s1, d0 enligt BS EN 13501-1

Brandskydd

REI 30 - REI 90 enligt EN 13501-2 (enligt testcertifikat)

Ljudabsorption

EN ISO 354 αw = 1,00 enligt BS EN ISO 11654 NRC = 0,90 enligt ASTM C 423

Ljuddämpning

Dn, f, w = 28 dB enligt EN 10848 (19 mm tjocklek, enligt testrapport)

Ljusreflektion

3.8%

Värmeledningsförmåga

λ = 0,040 W / mK enligt EN 12667

Fuktighet

Upp till 95% RF

System C Exponerat system, brickor demonterbara

På grund av reproduktionsprocesser kan färger som visas i denna katalog skilja sig från produktens faktiska färg. Produktval bör alltid göras från AMF-prover. All information och teknisk information som anges i denna broschyr eller annat publiceringsmaterial som hänvisar till AMF-taksystem baseras på testrapporter som erhållits under laboratorieförhållanden. Det är kundens ansvar att se till att dessa uppgifter är lämpliga för den föreslagna applikationen.

All information som tillhandahålls baseras på aktuella tekniska data. Ytterligare relevanta testrapporter, bedömningar och installationsriktlinjer finns tillgängliga. Alla systemdetaljer överensstämmer med gällande standarder och är baserade på användningen av AMF-produkter och systemkomponenter. AMF tar inget ansvar eller ansvar för användning av komponenter från tredje part eller för några variationer i villkoren som anges i testdata. Blandning av produktionssatser rekommenderas inte.

Alla tekniska data kan ändras utan föregående meddelande och regleras av AMF: s försäljningsvillkor. Denna katalog ersätter alla tidigare utgåvor. Fel och utelämnanden undantas. Undantagna utskriftsfel.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter