Snabbmeny

NCS Akustik

SF ACOUSTIC

Detta eleganta nya AMF-prestandatak med den attraktiva SF-skuggkanten kräver minimalt tomrum eftersom plattan installeras rent nedifrån. Installation och borttagning av de enskilda plattorna uppnås helt enkelt genom en liten förskjutning av plattan längs tee-gallret. Med sin osynliga perforering uppnår THERMATEX® SF Acoustic höga värden i ljudabsorption och visar en vit, homogen yta när den är installerad i en diskret modul.

Mått

600 x 600 mm, 625 x 625 mm ytterligare storlekar finns på begäran

Tjocklek / vikt

24 mm (c. 8.4 kg/m²)

Färg

Vit liknar RAL 9010

Kantdetaljer

SF

NCS Akustik

TEKNISKA EGENSKAPER

Ljusreflektion

för vit liknande RAL 9010 bländningsfri ca. 88%

Värmeledningsförmåga

λ = 0.052-0.057 W/mK as per DIN 52612

Luftgenomsläpplighet

PM1 (≤ 30 m³/hm²) as per DIN 18177

Färg

vit som RAL 9010

System C Exposed Grid System, demonterbart tak

På grund av reproduktionsprocesser kan färgerna som visas i denna katalog skilja sig från den faktiska produktfärgen. Produktval bör alltid göras från AMF-prover. All information och teknisk information som anges i denna broschyr eller annat publiceringsmaterial som hänvisar till AMF-taksystem baseras på testrapporter som erhållits under laboratorieförhållanden. Det är kundens ansvar att se till att dessa uppgifter är lämpliga för den föreslagna applikationen.

All information som tillhandahålls baseras på aktuella tekniska data. Ytterligare relevanta testrapporter, bedömningar och installationsriktlinjer finns tillgängliga. Alla systemdetaljer överensstämmer med gällande standarder och baseras på användningen av AMF-produkter och systemkomponenter. AMF tar inget ansvar eller ansvar för användning av komponenter från tredje part eller för några variationer i villkoren som anges i testdata. Blandning av produktionssatser rekommenderas inte.

Alla tekniska data kan ändras utan föregående meddelande och regleras av AMF: s försäljningsvillkor. Denna katalog ersätter alla tidigare utgåvor. Fel och utelämnanden undantas. Undantagna tryckfel.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter