Snabbmeny

NCS Akustik

HERADESIGN PLANO

Som dekorativt och akustiskt effektivt undertak och väggbeklädnad för användning i inredningsrum och utomhusytor på tak, som inte utsätts för direkta miljöpåverkan som regn eller föroreningar.

PRODUKT DATA

Enkelt lager magnesitbunden träulls akustisk panel med sluten yta, byggnadsbiologi rekommenderas.

Färgvarianter
Träullens naturliga karakteristiska struktur är idealiskt lämplig som yta för kreativa färgscheman. Det finns ett nästan obegränsat utbud av färger – nästan vilken färg som helst från populära färgsystem som RAL, NCS, BS eller StoColor kan väljas!

FÄRGVARIANTER

VIT - liknande RAL 9010

BEIGE Naturlig ton 13

PASTELL FÄRGER

FASTA FÄRGER

SÄRSKILDA FÄRGER

Användningsområden

Som dekorativt och akustiskt effektivt undertak och väggbeklädnad för användning i interiörrum och uteserveringar på tak, som inte utsätts för direkta miljöpåverkan som regn eller föroreningar.

Begränsningar av användningen

– Max spännvidd 600 mm!
– Lämplig för rum med en konstant luftfuktighet på upp till 90%. För applikationer där det finns en konstant luftfuktighet över 80% rekommenderas konstruktionsfysik!

Installation

Installation av HERADESIGN® akustiska paneler är en del av byggnadens inredning och får endast utföras under förhållanden med kontrollerad luftfuktighet och temperatur. All byggverksamhet som skapar damm måste vara klar innan installationen påbörjas. Förvara panelerna plana och skydda mot fukt och smuts. Förpackningen skyddar inte produkterna mot regn! Observera också relevanta applikations-, installations- och förvaringsriktlinjer för HERADESIGN® akustiska paneler.

Special information

– Avvikelser i färg från kantfärg och färguppfattning är möjliga på grund av den grova ytan på fibrerna eller ytan på panelen.
– Tillverkningstoleranser i nominella mått: L4, W2, T2: ± 1 mm, för längder> 1250 mm L4: ± 2 mm En folie (tjocklek <30 μm) rekommenderas för droppskydd för mineralullsfoder.
– Max. förändringar i dimension i standardklimat 23 ° C / 50% rel. luftfuktighet: ± 1 ‰

Denna produktinformation motsvarar den nuvarande utvecklingen av våra produkter och blir ogiltig vid publiceringen av en ny version. Se alltid till att du använder den senaste versionen av denna information. Produktens lämplighet är inte bindande för speciella enskilda fall. Garantier och ansvar för leveranser regleras av våra allmänna affärsvillkor. All data ingår utan garanti. Version 12/2016 – JB

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter