Snabbmeny

NCS Akustik

AQUATEC

Genom sin speciella sammansättning är THERMATEX Aquatec motståndskraftigt mot fukt upp till 100 % RH. Det betyder att den alltid behåller sin form, även vid långvarig hög luftfuktighet och vid temperaturer från 0 till 35 °C. THERMATEX Aquatec kan tvättas av vid rengöring. Takplattorna har utmärkt ljudabsorption och är därför den optimala lösningen för hygienutrymmen.

Format

600 x 600, 625 x 625 mm ytterligare format på begäran

Tjocklek/vikt

19 mm (ca. 4,7 kg/m²)

Färg

Vitt liknande RAL 9010

Kantdetaljer

SK, VT-S 15/24, AW/GN

NCS Akustik

TEKNISKA EGENSKAPER

Brandegenskaper

A2-s1,d0 enligt EN 13501-1

Ljudabsorption

EN ISO 354 αw = 0,90 enligt EN ISO 11654 NRC = 0,90 enligt ASTM C 423

Ljuddämpning

Dn,f,w = 28 dB enligt EN 10848 (19 mm tjocklek, enligt provintyg)

Ljusreflektans

Upp till 88 %

Värmegenomgångstal

λ = 0,040 W/mK enligt EN 12667

Luftfuktighet

Upp till 100 % relativ luftfuktighet

Renrum Klass

3 enligt ISO 14644-1

System C Synligt bärverk, demonteringsbart undertak

System A Dolt system, demonteringsbart undertak

Färgerna i denna katalog kan variera mot den faktiska färgen på grund av kopieringskvaliteten. Produktval när det gäller utseende bör alltid väljas genom faktiska prover på AMF undertak. Alla detaljer och teknisk information angiven i denna broschyr eller annat publicerat material med hänvisning till AMF undertakssystem är baserade på testrapporter framtagna i laboratoriemiljö.

Det är kundens ansvar att försäkra sig om att dessa egenskaper är passande för det föreslagna användningsområdet. Alla systemdetaljer överensstämmer med nuvarande standard och är baserad på användandet av AMF produkter och systemkomponenter. AMF accepterar ingen skyldighet eller ansvar för användande av tredje parts komponenter eller för några variationer till de villkor som finns angivna i test data. En blandning av produktionssatser är inte att rekommendera.

All teknisk data kan komma att ändras utan förvarning och regleras genom AMF:s villkor för försäljning. Denna katalog ersätter alla tidigare utgåvor med eventuella felaktigheter och ändringar. Tryckfel undantaget.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända akustik produkter